2015. június 19.

Top 10 ok, amiért érdemes nézni az Izombie-t

Múlt héten befejeződött az Izombie első évada, számomra temérdek sok meglepetéssel. De tényleg, ki gondolta volna, hogy ennyire fog tetszeni, amikor ki nem állhatom a zombikat? Bár a sorozat nem sok figyelmet kapott a csatorna (CW) rajongóitól, de mivel őszre szerencsére már berendelték a folytatást, ezért össze is szedek top 10 okot a sorozat kedvéréért, hátha még többen kedvet kapnak az Izombie-hoz. 


1. Akik anno szerették a Veronica Mars sorozatot (ugyanaz a rendező), vagy imádják a zombi témájú sztorikat, biztosan szeretni fogják ezt a sorozatot is. 

2. Rengeteg vicces popkulturális utalás, ami kiváló humorforrásként szolgál.



3. A sorozat képregény adaptáció, és ez látszik a stíluson is, amitől máris egyedibb lesz az sorozat.

4. Szellemes és dinamikus dialógosuk a karakterek közt.


5. Liv, a főhős, zombiként emberi agyakat kényszerül enni, amelynek (és az előző agytulajdonos személyiségének) hatására minden epizódban más karaktert kap. 

6. Fangirlködésünk  tárgya, Lowell. 




7. Bár kezdetben még nem, de fokozatosan rá éreztek arra a készítők, hogy mennyire jól kiegészíti egymást az egy epizód-egy eset és a folytatásos történet, zombi módra.

8. Ravioli. Vagyis Ravi és Liv cuki párosa, mert minden közös jelenetük fénypontja a sorozatnak és egyértelműen látszik, mennyire jól működik köztük a kémia.


9. Blaine tökéletes főgonosz, és nem csak azért, mert jó a humorérzéke.

10. Major, aki a sorozat nyolcvan százalékában csak egy idegesítő, tudatlan ex volt, de aki a fináléban nagyot robbantott. Majdnem szó szerint. 




Share:

2 megjegyzés:

  1. Jaj ezért a sorozatért én is annyira oda vagyok :D Teljesen levett a lábamról a humorával.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye-ugye? :D Engem is először a humorával és a dialógusával fogott meg, majd észrevétlenül rajongóvá váltam. xD

      Törlés