2016. július 3.

Nyírd ki ezt a naplót! - posztról posztra #1

Emlékezz vissza a legutolsó könyvre, amit teljes szívedből utáltál. Amit annyira gyűlöltél, hogy legszívesebben rátapostál, elégetted vagy kidobtad volna az ablakon. A könyvek iránti szereted megállított egészen mostanáig... Most mégis itt a lehetőség, hogy a korábbi dühödet kiéld egy könyvön, ami nem más, mint a  Nyírd ki ezt a naplót! 

A könyvpiacra a színezők mellett egy új kreativitásra  buzdító könyv is megérkezett a Maxim kiadó jóvoltából, aminek én is neki estem Flox segítségével, és amit egy posztsorozaton belül meg is mutatok nektek. 

A naplóról: Mindig azt mondták, hogy vigyázz a könyveidre? Most felejtsd el! Ha van benned egy kis romboló hajlam, hogy összegyűrj, szétvágj, átlyukassz vagy összekoszolj egy könyvet, eljött a te időd. Végre itt egy könyv, amivel azt tehetsz, amit csak akarsz. Sőt utasítanak rá… 
Keri Smith zseniális alkotása, mely több millió példányban kelt el már világszerte, megmozgatja a fantáziádat, elragadja a képzeletedet, és úgy érezheted, te is képes vagy valami hihetetlen dolgot létrehozni. 
Győzd le a félelmedet az üres oldalak iránt, és tapasztald meg az igazi kreativitást!

Lássuk mi is történt az első napon, ahol többek között sikerült összefirkálni, kávéval leönteni, eltaposni, összefestékezni, megkarcolni, kilyukasztani és megtörni a gerincét ennek a naplónak. 






Share:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése