2015. július 3.

Hóvégi hírösszefoglaló 10 pontban: Június

Könyves berkekben


1. Úgy látszik, a fanfictionök kiadása még mindig fénykorát éli, mert hamarosan megjelenik hazánkban a külföldön már nagy sikert aratott After - Miután, ami egy One Direction fanfiction. Az Ötven szürke után meg sem kellene lepődnöm, de így sem értem nagyon, mit gondolnak a kiadók manapság...





2. Ha már a hírhedt mami pornóról van szó. Nemrég megjelent a folytatás, most Mr. Grey szemszögéből! Azt eddig is tudtuk, hogy E.L. James egy mindent a pénzért típusú író, de én még mindig várom a választ egy bizonyos kérdésre. MIÉRT? 

Lábjegyzet: Ezek után természetesen nagy örömmel tölt el ezeknek a tweeteknek az olvasgatása. :D 





3. Minőségi történetek azért még jelennek meg magyarul, mint például a július 31. -én érkező Love letters to the Dead című regény, amiről korábban már írtam a várható filmadaptációk kapcsán is. 



4. Rowlingban viszont most sem kell csalódni, mert októberben érkezik (angolul) a harmadik része a Cormoran Strike krimisorozatnak, gyönyörű borítóval, mint mindig. 






5.  Harry Potterből szintén nem elég, ugyanis jövőre jön egy színdarab, Harry Potter and the Cursed Child (=és az elátkozott gyermek) néven. Rowling világosan kijelentette, hogy nem Harry előzmény történetéről van szó, így máris elindultak a spekulációk, hogy miről szólhat. 




Filmes berkekben

6. Az Éhezők viadala: A kiválasztott 2. részhez elindult végre a marketing kampány, kezdve pár érdekes poszterrel, mint például ez. 



7. Végül megérkezett az első előzetes is a negyedik Éhezők viadala filmhez! 


8. Második trailer a hamarosan mozikba jövő Papírvárosok filmhez. Nagyon várom. *_*


9. Akik szerették a Holtodiglant, azoknak érdemes várólistára tenni a Sötét helyek című filmet, ami (elvileg) még idén jön a mozikban. Itt is a második előzetese. 


10. Rapunzel története folytatódik! Az Aranyhaj és a nagy gubanc rajongói 2010 óta várnak a folytatásra, ami meglepő módon eddig egyáltalán nem volt tervben. Nem mintha ez baj lett volna, hiszen a film önmagában is megállja a helyét, viszont manapság minden folytatásos film franchise.  Most viszont örülhetünk, mert 2017-ben érkezik egy Disney Channel-ös sorozat, ami Aranyhaj és Flynn Rider közös története után, de még az esküvős Ever After kisfilm előtt játszódik. 





Share:

2 megjegyzés:

  1. Juj, köszi ezt a bejegyzést, a sötét helyeket meg is jegyzem magamnak. :)
    Zsófi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen, remélem majd tetszeni fog a Sötét helyek. :)

      Törlés