2014. augusztus 1.

Hóvégi hírösszefoglaló 10 pontban: Július

Könyves berkekben

1. Úgy látszik, a VB megtette hatását Rowlingnál, mert pár hete egy Rita Vitrol által írt kviddics világkupáról szóló cikk látta meg a napvilágot, amiben a volt Dumbledore Seregéről hintett el az újságírónő szaftos információkat. Szerintem többször kéne Rowlingnak megihletődnie novellaírás szempontjából… 

2. Még egy Harry Potter. Új borítóval adja ki a Bloomsbury a  sorozatot szeptemberben. Csak nekem nem tetszik?

Mintha Harry nem is öregedett volna
Filmes berkekben

3. Kijött az első teaser trailere az Into the woods meseadaptációnak. Mindenképp várólistás. 





4. Megérkezett a Maze Runner , vagyis az Útvesztő legújabb előzetese. És már csak kevesebb, mint két hónapot kell várnunk…




5. Megvan a Frozen - Jégvarázs castje a Once Upon A Time-ban. Elsának Georgina Haig, Annának Elizabeth Lail, Hansnak Tyler Jacob Moore , Kristoffnak Scott Michael Foster lett kiválasztva. Valamint szerepet kapott Elizabeth Mitchell, akinek még nincs meg a karaktere, de annyit tudunk már, hogy köze lesz Annához és Elsához.

Elsa, Anna és Kristoff

6. A Disney-Marvel co-produkció animációs filmjéhez megérkezett az első előzetes, valamint a karakter poszterek. Breaking News, Hans megszökötta börtönből!



7. Cecilia Ahern Ahol a szivárvány véget ér könyvén alapuló Love, Rosie című filmhez megérkezett az első, több perces előzetes. Sam Claflin és Lily Collins nagyon édesek együtt.




8. Premier dátumot kapott a The 5th Wave, ami 2016. 01. 29. lesz. Valamint bővült a szereplő gárda, így már azt is tudjuk, hogy Chloe Moretz mellett Nick Robinson és Alex Roe fog játszani. 




9. A botrány könyv, az Ötven szürke árnyalat várva várt első előzetese megérkezett. Őszintén?  Elsőre egy lightos romantikus filmnek tűnik, és nem hiszem, hogy annyival több ágyjelenet lesz majd a filmben, tekintettel arra, hogy a készítők minél többet szeretnének kaszálni, ami korhatáros karika mellett nem működne. Személy szerint engem hidegen hagy az egész – hiszen a könyvet sem olvastam – de lehet, hogy a filmnek adok egy esélyt. Csak hogy tudjam, miről maradtam könyv szinten. (Bár már előre tudom. Semmiről.)



10. Mockingjay – A kiválasztott 1. részének első trailerében Katniss harcba száll. Wow!



10+1. Harry Potter szarvakat növesztett. Bár eddig csak a filmről hallottam, de ez az előzetes elérte, hogy a könyvet is elolvassam. Mert az biztos, hogy egy nem mindennapi sztoriról van szó. 

Harry újra a Reggeli Próféta címlapján



10+2. Még egy könyvadaptáció, amiről eddig nem tudtam. A Mielőtt elalszom (Before I go to sleep) című film Nicole Kidmannel és Colin Firth-el főszerepben, ami S. J. Watson regényén alapul.  Amerikai premierje szeptember 12. 



10+3. Ha maradnék második előzetes. Már csak pár hét...




Share:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése