2015. április 3.

Hóvégi hírösszefoglaló 10 pontban: Március

Filmes berkekben


1. Az ABC Family berendelte a Shadowhunters sorozatot, ami a megbukott Csontváros film utáni újabb próbálkozás a Végzet Ereklyéinek - most már - sikeres megfilmesítésére. Én remélem a legjobbakat, bár a castinggel kapcsolatban biztosan lesznek problémáim...







2. A Szépség és a Szörnyeteg Belle (Emma Watson) castingje után bejelentették a többi főszereplő alakítóját is. A Szörnyeteget Dan Stevens, Gastont Luke Evans, Mrs. Potts-ot Emma Thompson, míg Le Fou-t Josh Gad fogja játszani. 






3. John Green Paper Towns regényének az adaptációjához megjelent az első előzetes. A könyv után (kritika hamarosan), nagyon várom a júliust.



4. Egy hét múlva érkezik a Trónok harca ötödik évadja és kedvcsinálóként  - szüksége van az HBO-nak egyáltalán erre? - egy újabb trailerrel kedveskedtek nekünk a készítők.




5. Gillian Flynn Holtodiglanja után újabb könyvet adaptálták vászonra Hollywoodban. Ezúttal a Sötét helyeket (Dark Places), aminek az első előzetes meg is érkezett.



6. Külön poszter készült A lázadó Imax változatához. Csak szerintem egyedibb, mint az eredeti?


7. Egy napon belül folytatódik végre valahára az Outlander  sorozat, amihez új poszterek is érkeztek.




8. Megérkeztek az első képek Az útvesztő film folytatásához, a Scorch Trials - Tűzpróbához.




Könyves berkekben

1. A nem sokára érkező film hatására hamarabb megjelent itthon a Papírvárosok John Greentől, mint ahogy számítottuk. 




2. Veronica Roth, a Divergent írónője a sikersorozata után új könyvbe kezd. A két könyvből álló sorozat ezúttal a Star Wars fanoknok kedvez az űrben játszódó történettel,  melyben a főszereplő egy ellenségével szövetséget köt annak érdekében, hogy mindkettőjük elérje a saját önös célját, a bosszút és a megváltást. 
Share:

4 megjegyzés:

  1. Jaj, de jók azok a Tűzpróba képek! Egyébként egyetértek a Lázadó plakátról alkotott véleményeddel - királyabb, mint a sima.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye? Már nagyon várom a filmet! :D Akkor nem vagyok egyedül. :))

      Törlés
  2. Annyira ijesztő az Outlander poszteren, hogy Jack Randall (így hívják, ugye? :D) nem is Claire-re, hanem Jamie-re néz.. Már előre félek, te jó ég! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jé, észre sem vettem ezt. :D Amúgy tényleg így van és tényleg el lehet kezdeni félni, úgyhogy érdemes felkészülni a folytatásra lelkileg. xD

      Törlés