2015. május 31.

Hóvégi hírösszefoglaló 10 pontban: Május

Filmes berkekben

1. Hatalmas meglepetésben lehetett része a Trónok harca sorozat rajongóinak, miután az Amerikában ünnepelt Red Nose Day jótékonysági esemény jóvoltából a Coldplay együttes egy Trónok harca ihlette musicalt készített a sorozat színészeivel. Aki lemaradt volna és egy kicsit is érdekli a sorozat vagy a Coldplay, mindenképp nézze meg, mert ez valami fantasztikus. :D 


2.  A jövőre látható Shadowhunters sorozat castingje folytatódott, kellemes és kellemetlen csalódást okozva a karakterek szempontjából. A végeredményt azért megvárom, és csak akkor dől el a sorozat sorsa - vagyis nézős lesz vagy sem - amikor már láttam az első előzetest. 

Karakterek castingje jobbról balra: Jace, Clary, Simon, Izzy,
Magnus, Valentine, Jocelyn, Luke, Alec

3. Új előzetes érkezett az Útvesztő folytatásához, a Tűzpróbához. Bár jónak tűnik, amit látok, csak kár, hogy egy esemény sem ismerős a könyv után...



4. Pán Péter meséjén alapuló Pan filmhez is jött egy újabb előzetes. Még mindig nagyon város. 



5. Lizzy Bennet fegyvert ragadott, vagyis a Büszkeség és balítélet meg a zombik filmhez érkezett új kép. Bár a könyvet sokan lehúzták, de az eredeti történet miatt természetesen kíváncsi vagyok rá. 




6. Update! Most már hivatalos, hogy a Legendás állatok és megfigyelésük Harry Potter spin-off film főszerepét Eddie Redmayne kapta!





7. A Vajon létezik szerelem első látásra? című könyv filmadaptációjának castingje egy ideje már megkezdődött, és a legújabb bejelentések szerint most már azt is tudjuk, hogy ki fogja játszani Olivert, a főhősnő "szerelem első látásra" - pasiját. A szerepre Robert Sheehant castingelték, akit a könyvmolyok többsége a Csontváros Simonjaként ismerhet, és aki szerintem kimondottan jól játszott, így természeten nagy reményeim lesznek ennek a könyvnek az adaptációjához is. 


Könyves berkekben

8. Cassandra Clare sorozatai, a Véget Ereklyéi és a Pokoli szerkezetek gyönyörű új borítókat kaptak - bár nem hazánkban, csak külföldön. 





9. Tahereh Mafi Shatter me sorozatának első sikertelen hazai kiadása után a Gabó kiadó folytatja a sorozatot nyáron, most már az eredeti borítókkal. Mivel annyi jót hallani a sorozatról, lehet, hogy én is adok egy esélyt neki. 


10.  A Harry Potter legújabb, illusztrált kiadásához újabb sneak-peak érkezett, amelyben Harryt láthatjuk a gardróbban. Véleményem szerint hihetetlenül nagy pókokkal. Brr. 




Share:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése