2015. május 1.

Hóvégi hírösszefoglaló 10 pontban: Április

Könyves berkekben


1. Múlt hétvégén volt az év első könyves eseménye, a Könyvfesztivál, ami rengeteg friss könyvmegjelenést hozott. Bár én nem tudtam elmenni, de pár könyv így is felkerült a várólistámra. 

Filmes berkekben

2. Kijött az első promója a Me and Earl and the dying girl filmnek, ami egy könyvadaptáció is egyben. Bár úgy tűnik, mintha a Csillagainkban a hiba film sikerét akarná csak meglovagolni, de az eddigi kritikák és filmfesztivál győzelmek máshogy vélekednek erről, szóval mindenképp várós.



3.  Az Így neveld a sárkányodat filmekhez készült sorozat harmadik évadjához megérkezett az első teaser trailer. A korábbi pletykákkal ellentétben megkönnyebbülés látni, hogy Hablatyék idősebb változatát láthatjuk. 


4. Bár korábban a meseadaptáció mivolta miatt érdekelt volna a film, de látva ezt az előzetest, hivatalosan is meggondoltam magam. 


5. Meg van az első casting hír a Végzet Ereklyéin alapuló Shadowhunters sorozathoz! A színészgárdájába elsőként Jace érkezett meg, akit Dominic Sherwood fog alakítani. Dominicot a rajongók többsége Taylor Swift Style számának a videójából vagy a Vámpírakadémia film Christian Ozerájaként ismerhetik. 


6. Az Útvesztő készítői hivatalosan is bejelentették, hogy a harmadik könyvből készülő filmet, a Halálkúrát nem fogják ketté szedni Hollywoodi módra. Hurrá! 



7. Megérkeztek az első képek a Victor Frankenstein filmhez, Harry Potter és Charles Xavier főszereplésével. 


8. További casting hírek a Szépség és a szörnyeteg remake háza tájáról. Lumière-t Evan McGregor, Tik-tak urat Ian McKellen és Cadenzát (új szereplő) Stanley Tucci fogja alakítani. 

9. Kedvenc Shakespeare művemhez, a Macbeth legújabb feldolgozásához újabb forgatási képek jelentek meg. 


10. Az öreg Sherlockról szóló Mr. Holmes című filmhez megérkezett az első előzetes. 


Share:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése