2015. augusztus 1.

Hóvégi hírösszefoglaló 10 pontban: Július

Filmes berkekben


1. A Once Upon a Time sorozat készítői bejelentették a következő évadban megjelenő meseszereplőt, aki nem lesz más, mint Merida, a Brave-ből. Merida mellett Arthur király legendájának a szereplői is megérkeznek Storybrooke-ban, ahol a legújabb főgonosz nem lesz más, mint Dark Swan, vagyis Emma.



2. Pár hete megrendezték az idei Comic-Cont, ami neve ellenére már a filmstúdiók legújabb bejelentéseinek székhelye, így került ki a Kiválasztott 2. részének az újabb előzetese.



3. Új trailer érkezett a Tűzpróbához. Egyre kevesebb hasonlóságot látok a könyvvel, de azért reménykedjünk, hátha jó lesz.



4. A Sherlock karácsonyi különkiadásához megérkezett az első betekintés egy pár perces klipben. Mikor lesz már december?



5.  Emma Donoghue A szoba regénye alapján új könyvadaptáció jön hamarosan, aminek itt is az előzetese. Történet alapján elég sötét filmnek tűnik.



6. Múlt hónapban elfeledkeztem erről a filmről a megjelent előzetes ellenére, abból az okból kifolyólag, hogy a könyvet még nem olvastam, és nem is nagyon terveztem műfaja miatt. Viszont annyi jó véleményt hallottam róla, hogy nem mehetek el mellette és látva az előzetesét A marsinak, most már a könyv is várólistára került. 




7. A CW csatorna berendelte a következő évre  Louisa May Alcott Kisasszonyok regényének az adaptációját (egyelőre csak pilottal), mely modernizálva a disztópikus Philadelphia utcáin játszódna.



Könyves berkekben


8. A Ciceró könyvkiadó újra kiadja, most már új borítóval A neveletlen hercegnő naplója sorozatot - gondolom az idén megjelent folytatás örömére. 



9. Több évtized után itt a folytatás, Menj, állíts őrt! (Go Set a Watchman) címmel, a híres klasszikusnak, a Ne bántsátok a feketerigót! regénynek. Ennek hatására most már nekem is illene elolvasnom az első részt...






10. Utolsó pontként pedig, mivel éppen tegnap volt, és az egész internetet konkrétan ellepte a Harry Potter fandom, ezért Boldog Születésnapot Mrs. Rowling (50),  valamint Harry (35)!





Share:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése