2015. január 6.

Hóvégi hírösszefoglaló 10 pontban: December

Ajjaj. Nagyon elcsúsztam a posztokkal, annak ellenére, hogy nemrég egy két hetes téli szünet ért véget, amit már most siratok. Viszont decemberben is történt sok minden könyes és filmes berkekben, ezért kissé megkésve, összegyűjtöttem a híreket (az ünnepek miatt rövidebbre fogva, mint máskor).

Könyves berkekben

1. Rainbow Rowell új könyvel készül 2015. októberére. De nem akármilyennel. Akik olvasták a Fangirlt, tudják, hogy Cath, a főhős nagy fangirl hírében állt, ráadásul maga is írt fanfictionöket. Cath, a könyvbeli híres-neves Simon Snow könyvsorozathoz írta a Carry On-t, melyben Simon Snow-t és ellenségét, Bazt shippeli (ezt kábé úgy kell elképzelni, mint a Harry-Draco párost). És igen, ezt fogja az írónő megírni, első fantasy regényeként. Érdekesen hangzik, nem igaz? 


2. Rowling advent alkalmából 12 új, rövid novellát posztolt Pottermore-on, olyan izgalmas témákról  mint Malfoy közelebbi megismerése, McGalagony szerelmi élete, vagy a fan-teória arról, hogy Piton vajon vámpír volt-e. 



Filmes berkekben

3. A Filmes jogok eladva rovatban már felmerült a megfilmesítése Jennifer E. Smith Vajon létezik szerelem első látásra? könyvének, nemrég pedig új információ látott nap világot a castingről. Pontosabban az, hogy Hadley Sullivan karakterét (a főhősnő), Hailee Steinfeld kapta, akit a Begin Againből vagy a hamarosan érkező Pitch Perfect 2-ből ismerhetünk. 



4. Új előzetes érkezett a Lázadóhoz. Jobb, mint az előző, de még mindig tele van olyan momentumokkal, ami még csak nem is rémlik a könyv olvasóinak. 

5. Új Nicholas Sparks könyvet adaptáltak mozivászonra, ezúttal a The Longest Ride-ot, aminek az előzetese ki is jött nemrég. Amerikai premier április 10. 



6. Hamupipőke élőszereplős feldolgozásához új poszterek érkeztek. Jól néznek ki, de remélem, a film azért meglepetést is fog hozni, nem csak szép vizuális világot.



Share:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése