2014. április 24.

Zombi apokalipszis könyvekkel

Nancy Posztja alapján kedvem kaptam egy kis zombi támadás visszaveréséhez. 

Az alábbi lépések alapján ki is derítettem, kik fognak helyett foglalni a csapatunkban, ezzel növelve vagy csökkentve az esélyeket a túlélésre.




1) Válaszd ki az 5 kedvenc könyvedet.
2) Írd fel a címüket egy cetlire és dobd bele valamibe (tálba vagy kalapba), amiből majd ki tudod húzni, melyik kérdéshez melyik könyv tartozik (1 könyvhöz 2 kérdés tartozik, a kérdéseket cserélgetni nem szabad, szigorúan sorban kell haladni).
3) Húzz ki egy cetlit, és az azon szereplő könyvet üsd fel egy random oldalon, majd válaszold meg az első kérdést, úgy, hogy azt a nevet írod be, amit a felütött oldalon először látsz.
4) Üsd fel újra az előző könyvet, majd ismételd meg a folyamatot a második kérdéssel.
5) Húzz új cetlit és menj tovább a 3. és 4. kérdésre és így tovább.


Az öt választott könyvem



Lássuk hát, ezek alapján milyen lesz a csapatösszetétel (Spoiler előfordulhat!) 


1. Az első ember, aki meghal:  Jane Eyre - Bár bírtam Jane-t a könyvben, de szerintem szüksége lett volna egy kis Lizzie Bennett féle tréningre a Büszkeség és balítélet meg a zombikból. Akkor talán nem ő lett volna az első áldozat.

2. A személy, akit elgáncsolsz, hogy elmenekülj a zombik elől: Mr. Rochester - Na jó, ez még tőlem is egy szemét húzás, tekintettel Mr. Rochester nem túl fényes (ki)látására. 

3. Az első személy, aki zombivá változik: Gideon - Gideon de Villiers a Rubinvörösből? Pont ő??? Sírok. 

4. A személy, aki TÉGED gáncsol el, hogy elmeneküljön a zombik elől: Madame Rossini - Hát... nem igazán néztem ki ebből a kedves, francia nénikéből, hogy ő lesz az, aki mindenkit elgáncsolva menekül el. Gondolom a ruhái fontosabbak számára. 


5. A csapat idiótája: Robb Stark - Tekintettel a Vörös Nász eseményeire a Kardok viharában, valóban Robb tűnhet a legjobb jelöltnek ezen a poszton. 


6. A csapat agya: Ned Stark - Dettó, mondhatnánk, ha az előző posztra szólna a jelöltsége. De mivel nem, maradjunk annyiban, hogy Ned Stark túlságosan is okos volt a csapat agya szerepre. 

7. A csapat orvosa: St. Clair  - Bevallom, tényleg St. Clair a legaranyosabb és legszexibb brit akcentussal beszélő amerikai fiú Párizsban, de arról nem tudok, hogy az orvosi dolgokhoz értene. Inkább a zombik történelme... remélem azért egy elsősegély csomagot tud kezelni. 


8. A fegyverszakértő: Rashmi - Rashmi már az Anna és a francia csókban is nagyon vagány lánynak tűnt, ezért még azt is eltudom képzelni, hogy a fegyverekkel sem lenne problémája. 


9. A harcos: Edward - Önhibán kívül, Peternek köszönhetően lett csoport nélküli A beavatottban, de amíg a Bátraknál volt, addig a legjobb harcosnak bizonyult. Talán mégis van esélyünk? 


10. A csapatkapitány: Négyes - Hurrá! Megvagyunk mentve. Négy félelem, és egyik sem a zombi? Tökéletes. *_*


Share:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése