2013. november 3.

Hóvégi hírösszefoglaló 10 pontban: Október


Filmes berkekben:
1. Mivel alig pár hét van az Éhezők viadala - Futótűz premierjéig, a készítők több, újabb előzetessel örvendeztettek meg bennünket.  Ugye ti is várjátok már november huszonkettedikét?


2. A Disney legújabb egész estés animációs filmjének szintén érkezett több új előzetese, aminek köszönhetően újból előbújt a gyerek énem, mert a fent említett filmen kívül a Frozen-Jégvarázst várom a legjobban. :) 



3. A milliókat érő siker filmek nem siker filmek, ameddig egyes kreativitás hiányban szenvedő rendező ki nem találja, hogy legyen paródia belőle. Természetesen az Éhezők viadala sem kivétel ez alól, hiszen mi másnak köszönhetjük, a Starving Gamest? A film amúgy november 8-án jön ki az Államokba, ha esetleg lesz időm, talán még meg is nézem...


4. A februárban megjelenő Vámpírakadémia filmnek újabb poszterei jelentek meg októberben, pontosabban a főszereplők karakterposzterei. Akármennyire is rossz lett az előzetese, attól még nagyon várom ezt a filmet is...



5. Az Időtlen szerelem trilógia tagjai örülhetnek, mert elindult a Zafírkék forgatása! 



6. Akármennyire is hidegen hagynak az Ötven szürke könyvek, amellett már nem mehetek el szó nélkül, hogy a filmbeli Szürke uraságnak a szerepét Jamie Dornannak, a Once Upon a Time-beli Graham Sheriff megalkotójának osztották ki, másodszorra. Lehet hogy mégis meg kéne majd nézzem? 


7. A Csontváros csúfos bukása után a készítők most már hivatalosan is megerősítették, hogy mégis lesz Hamuváros film! Számomra ez nagyon is jó hír, hiszen sokakkal ellentétben nekem nagyon is tetszett az első rész filmben... 


Könyves berkekben: 
8. Az első két könyv, de főleg a második, a Kígyók sziszegése nagyon meggyőzött abból a szempontból, hogy tényleg érdemes Spirit Bliss könyveit elolvasnom. Az Árnyékvilág sorozat harmadik kötete november 9-én várható. :) 



9. Gondolom mindenki emlékszik a két ikerboszira a Fairy Oak sorozatból. Bár én már nagyon rég nem olvastam a könyveket, de most, hogy megjelenik az utolsó kötet végre valahára, úgy érzem, most már mindenképp be kell pótoljam az utolsó három könyvet a teljes szeptológiából... Az utolsó könyv pedig már a boltokban. 

10. Az első könyv, a Testbérlők nem nyerte el a tetszésemet minden szempontból köszönhetően a rengeteg klisének. Ennek ellenére nem volt rossz, és egy ideje már vártam mikor fog megjelenni a második kötet. Sajnos a borító elég nagy csalódást okozott, mert ezzel a pink színnel eléggé mellényúltak szerintem, ráadásul szemmel láthatóan ugyanazt a képet használták a lányról, egy különbséggel, a lánynak most már le van vágva a haja... ha ez nem lenne elég, a fülszöveg is eléggé pocsék lett az előző könyvhöz képest. Persze ezt mindenki döntse el maga, de én személy szerint utálom, amikor ennyire ránk akarják erőltetni a saját véleményünket a főhősről...

"Callie Woodland rendkívüli lány: nem elég, hogy tökéletes szépség, de a fejében egyedülálló chip lapul. Ő az egyetlen Több FelHasználós Donor, vagyis egyszerre többen is belekerülhetnek a testébe, és irányíthatják őt. De még így sem olyan egyszerű Callie Woodlandet irányítani, mert aki valami gonoszságra akarja kényszeríteni, az előbb-utóbb rajtaveszt. Legyen bármilyen ravasz vagy bármilyen kegyetlen. Callie Woodland rendkívüli lány: szép, okos és talpraesett, aki nem hagyja, hogy a gyengéket kihasználják, és nem lankad addig, amíg a szerettei biztonságba nem kerülnek ebben a spóraháborúk, ínség és egyenlőtlenségek sújtotta új világban.
Callie Woodland rendkívüli lány, akinek talán sikerül visszaszereznie még a saját testét is."



Share:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése