2013. december 1.

Megkésett hálaadási poszt és köszönetnyilvánítás

Először is leszögezném, hogy nem szokásom hálaadást ünnepelni, hiszen nem vagyunk Amerikában, de mivel éppen most volt ez a különösen fontos ünnepség, kapóra jött egy kis örömködős  bejegyzés. Mivel sikeresen elértük a mágikus 10000 oldal megjelenítést – ugye milyen szép szám? - egy rendhagyó rövid poszttal készültem.



Mióta elkezdtük a blogírást, arról álmodoztunk, hogy minél többen ismerjék meg a blogunkat, mi magunk pedig minél többet fejlődjünk külsőleg és belsőleg. Most, hogy elértük a 10000-es oldalmegjelenítést, szeretnénk megköszönni. Hogy kinek? Először is köszönöm szépen mindenkinek, aki rákattintott, olvasott vagy véleményezett minket azóta, hogy pontosan 5 hónapja elkezdtük a blogunkat. Én, Moncsycsy szeretném megköszönni a társszerzőmnek, Flox-nak, aki bár mostanában inkább csak beszélgetés, ötletadás során segített, azért mindig elolvasta előre bejegyzéseimet, és erőt adott. Plusz szeretném megköszönni a szüleimnek, akik bizalmukról biztosítottak, és hittek bennem. És nem utolsósorban szeretném megköszönni maláj barátnőmnek, aki bár nem értett a bejegyzésekből egy kukkot sem, azért értékelte a blog dizájn-ját és biztosított, hogy tetszik neki. Továbbá hálával tartozom Moly.hu-nak, amelynek segítsége nélkül az olvasóim többségéhez sohasem jutottak volna el a lényeges információk, a Blogspot-nak, amin keresztül létrehozhattam ezt az egészet, valamint a Microsoft Office Word-nek, amibe gépelhettem, plusz a billentyűzetnek, ami azért létfontosságú volt ehhez a művelethez. 


Share:

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Téged aztán sokan támogattak, az biztos. :-) A 10000 pedig valóban egy rendkívüli (szép és méretű) szám, amihez gratulálok. Milyen jó, hogy én pont a Moly.hu miatt találtam ide, amit ugyebár Te is említettél. A téli hangulat pedig szenzációs a jobb és a bal oldali sávban található rajzok is eszméletlen cukik! A jövőre nézve is sok látogatót és eredményt kívánok, akár mikulási, vagy hálaadási ajándékként! ;)
    Szép estét,
    Atrix Wry

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen, nagyon jól estek a szavaid :)) Remélem, továbbra is ugyanennyire élvezni fogod a bejegyzéseimet, mint eddig :)

      Törlés