2014. június 30.

Hóvégi hírösszefoglaló 10 pontban: Június


Filmes berkekben

1. Lehetséges, hogy mégis folytatódik a Vámpírakadémia sorozat a filmvásznon? Bizony így van! Már elindultak is a munkálatai a Dermesztő ölelésnek, viszont egy kikötéssel a készítők által. A rajongóknak ugyanis meg kell mutatni, hogy sokan vannak és tényleg nagyon szeretnék a folytatást, amihez elengedhetetlen a közösségi oldalakon (főleg Twitteren) való részvétel és kampányolás. Személy szerint én nem vagyok oda és vissza az ötlettől, mert annyira azért nem lett jó film, de ha lesz második rész, biztos, hogy megnézem majd. 




2. Jennifer Lawrence és Bradley Cooper legújabb közös filmjének, a Serenának megérkeztek a karakterposzterei. 




3. Újabb Nicholas Sparks könyv került megfilmesítésre, aminek meg is érkezett az első előzetese. The Best of Me (magyarul Vissza hozzád) amerikai premierje október 17-én lesz. 





4. Egy új mesefeldolgozáson alapuló sorozat jön 2015-től,  a Descendants, amelynek a főszereplői a Disney mesék pozitív hőseinek valamint a legaljasabb főgonoszainak a gyerekei lesznek. Az eddigi képek alapján nem merek reménykedni, hogy egy OUAT minőségű sorozatot kapunk (már csak azért sem, mert a Disney Channel-ön fog futni), de egy próbát mindenképp megér. 
















5. Elindultak a munkálatai A beavatott folytatásának, A lázadónak, és már meg vannak az új stábtagok! 
Balról jobbra: Evelyn, Lynn, Uriah, Marlene, Hector, Edward, Johanna, Jack Kang, Edgar

6. A két hónapon belül debütáló Emlékek őrének új előzetese és posztere érkezett. 




7. Az Éhezők viadala folytatásának, A Kiválasztott 1. részének megérkezett az első teasere, ami a Kapitólium kampányfilmje, Snow elnökkel és Peetával a főszerepben. 



Könyves berkekben


8. Cassandra Clare, A Végzet Ereklyéinek az írónője legújabb bejelentése alapján újabb spin-off sorozattal bővíti az Árnyvadászok univerzumát, ami a Magnus Bane krónikákhoz hasonló lesz. Egyik felem sír - mert ez azt jelenti, hogy ez a bizonyos más íróval együtt írt novella sorozat csak az árnyéka lesz a TMI-nek (a Mi történt Peruban? még mindig rossz emlékként él bennem), másik felem viszont örül, mert ezennel Simon Lewis kerül központba, aki a kedvenc karakterem a sorozatban.  






9. Pár hete végre megérkezett hozzánk is hosszú idő után az Incarceron folytatása, a Sapphique! A hivatalos megjelenés még hátra van, de a kiadó webshopjában már megrendelhető.
















10. Megvan  a magyar megjelenési dátuma a TMI befejező részének, a Mennyei tűz városának! Ami szeptember 15-e (és jó messze van...).



Share:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése