2013. szeptember 25.

Őszi hidegek, meleg kuckók, őszi sorozatok

A spin-off sorozatok korszakát éljük. Ez lényegében annyit tesz, hogy amikor egy sorozat készítői nagy sikereket érnek el, nincs szívük elengedni a sorozat világát vagy néhány fontos szereplőt egy bizonyos számú - általában sokadik - évad végén… így új sorozatot kezdenek egy régi karakterrel vagy egy régi világgal, de más szereplőkkel és minden esetben egy új történettel. Erre a legjobb példák a most következő őszi sorozatok… 


The Originals - Premier: 10.08. 

A Vámpírnaplók spin off-ja, amely az első (eredeti) vámpírcsalád életét mutatja be, a már jól ismert 'családfővel', Klausszal az élen. Klaus visszatér New Orleans francia negyedébe, abba a városba, amelyet századokkal ezelőtt segített felépíteni, hogy felújítsa barátságát egykori tanítványával, Marcellel.



Ravenswood Premier: 10.22. 


A Pretty Little Liars készítőinek új sorozata Calebbel a főszerepben. A történet szerint öt vadidegent összeköt egy átok, amely Ravenswoodot generációk óta sújtja.


Once Upon a Time in Wonderland Premier: 10.10.

A viktoriánus Angliában a fiatal és gyönyörű Alice arról mesél, hogy létezik egy különleges, új világ a nyúlüregen túl. Egy láthatatlan macska, egy vízipipázó hernyó, és a beszélő kártyák mindössze csak néhány különös dolog, amelyekkel találkozott eme lehetetlennek tűnő kaland során. A zűrös lányt az orvosai természetesen őrültnek nyilvánítják, és mindent megtesznek azért, hogy megtalálják a megfelelő gyógymódot, amellyel megszabadíthatják kényszerképzeteitől. Ám minden jel arra utal, hogy Alice készen áll maga mögött hagyni mindent, különösen a dzsinn fájdalmas emlékét, akibe beleszeretett, és akit örökre elveszített - a sármos és titokzatos Cyrust . Azonban legbelül tudja, hogy ez a világ valódi, és éppen az utolsó pillanatban feltűnik Kör Bubi, valamint a folyton izgő-mozgó Fehér Nyúl, hogy megmentsék őt végzetes sorsától. A frissen alakult triumvirátus együtt vág hát neki Csodaországnak, ahová a nyúlüregen vezet az út, és ahol semmi sem lehetetlen…




Agents of S.H.I.E.L.D. Premier: 09.24. 

A korábbi Marvel filmekben fel-fel bukkanó Phil Coulson ügynök visszatér és egy néhány jól megválogatott ügynökből álló csapatot készül vezetni, a nemzetközi terrorizmus-elhárító és hírszerző szervezet, a S.H.I.E.L.D. keretein belül. Együtt nyomoznak az új, fura és ismeretlen ügyekben. Coulson’ csapatának tagjai: Grant Ward (kémkedés és közelharc), Melinda May (pilóta és harcművész), Leo Fitz (briliáns mérnők), és Jemma Simmons (a zseniális biokémikus), A rejtélyes küldetések során pedig csatlakozik hozzájuk a számítógépes guru, Skye is.

Természetesen a sorozatok korán sincs vége, mert ha csak kinézünk az ablakon, már akkor vissza vágyunk a fűtött szobába egy jó kis sorozattal. Oké, lehet, hogy egy kicsit előre szaladtam, mert annyira hideg azért nincs, de szomorú tény, hogy az idő egyre hidegebb, amit a megfázások száma bizonyít... Jöjjön egy kis emlékeztető tehát a korábban felsorolt kedvenceimről, amiknek mostanában lesz azért folytatása.



  • The Vampires Diaries (5. évad) - Premier: 10.03.
  • Revolution (2. évad) - Premier: 09.25.
  • Once Upon a Time (3. évad) - Premier: 09.29. 
  • Dragons: Defenders of Berk (A Hibbant sziget harcosainak 2. évada) - Premier: 09.19. 
Share:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése